Stegte ål ad libitum 

Traditionelt dansk køkken​

Familiedrevet​​ i 3 generationer

​Idyllisk & autentisk 

​Gammel stråtækt kro​​

Kro​ med autentisk krostemning

VI HAR ÅBENT HVER DAG FRA KL. 12 OG GLÆDER OS TIL AT BYDE VELKOMMEN

​RING VENLIGST FOR BORDRESERVATION

​Et stenkast fra Alfarvej, mellem Kalundborg og Slagelse, ligger vores idylliske Reersø Kro, hvor vi serverer veltillavede retter fra det gode, danske køkken. Vores absolutte specialitet er pandestegte ål fra eget fadebur ad libitum. Kroen har en historie, der går flere århundreder tilbage og har været familiedrevet i 3 generationer, hvilket tydeligt kan mærkes på den hyggelige og nære stemning.

Vi værner om gode, gamle traditioner, hvilket vores menukort også bærer præg af, med et varieret frokostkort samt et aftenkort, der byder på alt fra wienerschnitzel til en god saftig bøf - og hvorfor ikke slutte af med vores lækre hjemmebagte pandekager, lavet efter farmor Annys opskrift?​

På Reersø Kro er viften af tilbud bred - alt fra a la carte henover seminarer til livets allerstørste fester og vi tilbyder altid en selskabssamtale, for at Jeres arrangement bliver, ligesom I ønsker det! Til frokostarrangementer har vi sammensat 3 forskellige pakker, hvor prisen dækker både mad og drikkevarer samt eget lokale, opdækning og professionel betjening. 

Kroen råder over 13 værelser med private faciliteter og alle priser er inklusive morgenmad i den hyggelige krostue. Udover "almindelig" overnatning, tilbyder vi endvidere kroophold med lækre retter inkluderet i opholdet.

​​

Vi har åbent hver dag fra fra kl. 12 til kl. 22 - køkkenet lukker kl. 21; uden for højsæsonen kan lukketiden variere. ​Reersø Kro dokumenteres første gang i 1738, men hvornår kroen helt præcist blev bygget vides ikke. Kroen er familie drevet gennem hele 3 generationer, hvilket klart fornemmes i den nærværende og uformelle stemning. I hundredevis af år har kroen været omdrejningspunktet den gamle landsby og hvis vægge kunne tale, kunne de med garanti fortælle røverhistorier fra de lokale bønder, fiskere og andet godtfolk!

​Reersø Kro A/S

Strandvejen 46

Reersø, 4281 Gørlev

Telefon: 58 85 90 22

Email: ​info@reersoekro.dk

​CVR: ​ 28896778